Naše jamstvo

Neverjetno smo ponosni na našo ekipo in verjamemo, da bomo ponujamo izdelke najvišje kakovosti za vaše ljubljenčke. Če imate kakršne koli pomisleke glede izdelka, vam priporočamo, da se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom, da bomo lahko čim prej rešili težavo. Ničesar ne prepuščamo naključju, saj želimo najboljše možno doživetje za vašega štirinožca! Zaupanje gradimo, ko spoštujemo vaše potrebe in to je tisto, kar nas žene vsak dan!

Pawww – un loc unde doar cele mai bune lucruri se întâmplă.

Acasă reprezintă locul unde sunt lăbuțele. Nimic nu se poate compara cu sentimentul de a fi acasă cu prietenul dumneavoastră patruped, izolat de restul lumii. Puteți găsi acest sentiment la Pawww. Animalul dumneavoastră de companie merită produse atente, de calitate – de la producție până la expediere, toate la un preț accesibil.

Suntem o echipă de iubitori de animale, dedicată să vă ofere dumneavoastră și prietenului dumneavoastră blănos atenția pe care o meritați.

La Pawww, ne place să vorbim despre animalele noastre de companie și despre ce produse ar putea fi bune pentru cei dragi.

Dacă produsul potrivit nu există încă, atunci ne stabilim ca obiectiv crearea și fabricarea de către noi a acestor articole. De exemplu, patul nostru unic din lemn de pin cu materiale durabile, husă detașabilă și lemn de pin reciclat.

Visul nostru este să fim aproape de clienții noștri. De aceea vă încurajăm:
Contactați-ne!

Echipa Pawww adoră să vorbească cu dumneavoastră și să țină cont de recomandările primite. Dorim să ne îmbunătățim în mod constant și să devenim și mai buni în ceea ce facem. Pentru aceasta, avem nevoie de feedback-ul dumneavoastră. Fie prin e-mail, Instagram sau telefonic.

Așadar, Pawww este încercarea noastră de a crea o lume în care oamenii și animalele sunt cei mai buni prieteni. Singura lume în care vrem să trăim. O lume care este blândă cu animalului dumneavoastră de companie, în timp ce vă privește cu acei ochi mari și iubitori!